onsdag den 10. marts 2010

Misling har fødelsedag

Og det har hun ikk,for det var igår!<3>

Jep! Så er jeg atten, og det er ikk sååå slemt igen som jeg havde troet :3.. Hele søndagen tilbragte jeg med min familie og hyggede mig med dem.. Men synes nu det er sjovt at min ældeste fætter som er yngre end mig, bare sagde til hans mor: Jamn! Så kan hun kører bil!!

Ahaha XD... Ja, det kan jeg!! Men jeg skal sgu ikk ha kørekort.. Jeg vil bare kører galt,og det ved jeg! Jeg har aldrig kunne finde ud af at rette rattet op igen, og cykler enda stadig skævt!..

Men nu vil jeg fortælle jer hva jeg fik:

1250 kroner fra familie
Gavekort tile Matas på 200 kroner fra Søster
Symaskine og Overlocker af de gamle ^^!!
Parfume sæt af huset
Træningsbold af vejleder

Jeg blev så glad, da jeg så de to gaver!! Endelig kan jeg sy igen, enda hjemme! Så mit skrivebord bliver nu lavet om til sybord XD.. Men mangler lige nu gaver fra Oliver og en af mine mor's veninder :3..

Her idag, var jeg så ude i Bilka med min mor... Jeg har jo fået min børneopsparings, og fik lige hævet 6.000 derfra, og resten over på min egen konto :3.. Derudover får jeg netbank, som gør det en del nemmere for mig at bestille over nettet!<3>__<) og er meget meget langsomt.. Så nu har jeg købt en ny, som er bedre og pænre :3... Den skal hedde... H-H-Hæmming! (Se "Rigtige uvenner" og i forstår den XD) Reol: Så mine bøger kan ha mere plads og mig selv! Wow spil: Tjah ... Kan endelig spile det<3>

1 kommentar:

Zarsu sagde ...

Tillykke med dagen :D