søndag den 23. maj 2010

Når man går rundt og tænker for meget..

Undeskylder for ikk at ha skrevet i en månede, men har haft en svær periode..

Har tænkt over livet, hvordan jeg skal kunne komme videre og hvordan jeg kan flytte væk.. Jeg er nået dertil hvor jeg har indset at jeg bare gerne vil ha mit egnet sted.. Men jeg får de her ting at vide:

Jeg har ikk råd
Der er ikk nogle stede ledige her i Aaby(Mine forældre vil åbenbart ha jeg bliver her >__>)
Hvis jeg flytter til ny kommune, får jeg intet støtte..

Og det væreste er faktisk at jeg tænker alt for meget over på Oliver og mig's forhold, om det at flytte sammen.. Jeg vil så gerne flytte sammen med ham og være sammen med ham hver dag, men hvis jeg gør det, skal jeg til at snakke med kommuen,få dem overtalt til at kontakte den kommune jeg flytter til at de skal blive ved med at støtte mig da jeg jo som sagt er "handicappet".. Men jeg kan da gå derhjemme og gøre rent ikk?! .. Ikk.......

Det fører os på en måde til vores næste punkt: Udannelse..
Jeg har opdaget at det med at ville uddanne sig er svært, når man er austist eller bare inde i det.. Feks, kan jeg ikk komme på GYM. eller en anden form for uddannelse sted da jeg ikk har folkeskoleeksamen! Og det synes jeg virkelig er noget lort! Jeg vil da ikk bare sidde og glo ud i luften, gider da ikk være sådan en som bliver førtidspensonit!! Jeg vil ud og tjene penge på noget som jeg vil elske at arbejde for/med .___. .. Men kan jeg det ? Neeej, for jeg måtte gå ud af 7.klasse pågrund af mobning og siden har jeg ikk kunne klare skolearbejde uden at jeg føler mig dum.. Kan ikk engang komme på VUC, for min vejleder mener at jeg ikk kan det, når jeg ikk engang kan sidde i et lokale med de andre fra skolen i en dansk/englesk/matematik time.. Men det er os svært, når de enten synger,snakker vildt højt eller der kommer en random dude ind og bare tager en computer.... Må tage mig sammen .. Vil kunne flytte ud..

Men ak ja... Glæder mig til lørdag hvor jeg for første gang skal til Karneval med pigerne!

2 kommentarer:

Zarsu sagde ...

På VUC kan du få undervisning over computeren. Altså, sidde hjemme på dit værelse og modtage undervisning via internettet. Bare et forslag :)

Misling sagde ...

omg, det sagde min vejleder ikk noget om D: ! Tak! Vil spørge hende om det imorgen ^^!